Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Δημοπρασία Σχεδίου (Διακοσμητικό)

Klaas Schaafsma

Ειδικός Klaas Schaafsma

Μην χάσετε κανένα Δημοπρασία Σχεδίου (Διακοσμητικό)!

Λάβετε μια εβδομαδιαία λίστα παρτίδων με email

Προηγούμενες δημοπρασίες

Δείτε τις υψηλότερες προσφορές στην προηγούμενη Δημοπρασία Σχεδίου (Διακοσμητικό)

Περισσότερα

Οι δημοπρασίες αυτής της εβδομάδας

Δημοπρασία Σχεδίου (Διακοσμητικό)

Ενδιαφέρεστε να κοσμήσετε τους τοίχους σας με κομψή τέχνη; Είστε συλλέκτης καλής τέχνης που θέλετε να επεκτείνετε τη συλλογή σας; Αν ναι, επισκεφθείτε τη δημοπρασία μας διακοσμητικού σχεδίου για να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία ωραίων ντεκόρ. Στη δημοπρασία αυτή θα βρείτε διακοσμητική τέχνη δημιουργημένη από διάσημους σχεδιαστές τον 20ο αιώνα και μέχρι τις μέρες μας. Φτιαγμένα με εξαιρετικά χρώματα, ενδιαφέρουσες υφές και διαφορετικά στυλ τέχνης, αυτά τα εντυπωσιακά σχέδια θα τραβήξουν σίγουρα την προσοχή σας. Κάθε λίστα καταχωρείται με λεπτομερή περιγραφή του έργου τέχνης και μια σειρά εικόνων για την παρουσίαση κάθε διακοσμητικού σχεδίου. Η δημοπρασία μας προσφέρει λίστες μεμονωμένων σχεδίων ή σετ σχεδιαστών για να κοσμήσετε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Μήπως όμως ψάχνετε να πωλήσετε τη δική σας οικιακή διακόσμηση; Με την επίβλεψη των επαγγελματιών δημοπρατών μας, οι δημοπρασίες μας είναι σχεδιασμένες για να κάνουν τη διαδικασία πώλησης πιο εύκολη και πιο ασφαλή για σας. Εγγραφείτε λοιπόν στην ιστοσελίδα μας και ξεκινήστε να αγοράζετε ή να πωλείτε την οικιακή διακόσμησή σας σήμερα!

Μην χάσετε κανένα Δημοπρασία Σχεδίου (Διακοσμητικό)!

Λάβετε μια εβδομαδιαία λίστα παρτίδων με email

Αποτελέσματα προηγούμενων δημοπρασιών

Αγοράστε & πουλήστε ιδιαίτερα αντικείμενα στις δημοπρασίες μας
Όλες οι δημοπρασίες

Αποκλεισμένος

Τα προνόμιά σας υποβολής προσφοράς έχουν ανακληθεί λόγω εκκρεμούς πληρωμής. Δεν μπορείτε πλέον να κάνετε προσφορές.

Όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία της πληρωμής σας, τα προνόμιά σας υποβολής προσφοράς θα αποκατασταθούν αμέσως. Παρακαλούμε σημειώστε: αν επιλέξετε μη αυτόματη μεταφορά, η επεξεργασία της πληρωμής σας και η αποκατάσταση των προνομίων σας υποβολής προσφοράς μπορεί να χρειαστεί μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες. Για το λόγο αυτό, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια από τις μεθόδους άμεσης πληρωμής διαθέσιμες από την οθόνη πληρωμών μας.

Κάντε κλικ εδώ για να πληρώσετε

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 35.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε

Μη χάσετε ποτέ κανένα ειδικό αντικείμενο!

Το Catawiki δημοπρατεί 30.000 ξεχωριστά αντικείμενα κάθε εβδομάδα. Αφήστε τη διεύθυνση email σας και θα σας στέλνουμε δωρεάν ενημερώσεις για τα ξεχωριστά αντικείμενά μας και μεγάλες εκπτώσεις.

Όχι, δεν ενδιαφέρομαι για ξεχωριστά αντικείμενα ή εκπτώσεις