Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Δημοπρασία Γραμματοσήμων (NL)

Daan Hartevelt

Ειδικός Daan Hartevelt

Μην χάσετε κανένα Δημοπρασία Γραμματοσήμων (NL)!

Λάβετε μια εβδομαδιαία λίστα παρτίδων με email

Προηγούμενες δημοπρασίες

Δείτε τις υψηλότερες προσφορές στην προηγούμενη Δημοπρασία Γραμματοσήμων (NL)

Περισσότερα

Οι δημοπρασίες αυτής της εβδομάδας

Κυριακή 28 Ιανουάριος

Δευτέρα 29 Ιανουάριος

Τρίτη 30 Ιανουάριος

Τετάρτη 31 Ιανουάριος

Πέμπτη 1 Φεβρουάριος

Παρασκευή 2 Φεβρουάριος

Σάββατο 3 Φεβρουάριος

Δημοπρασία Γραμματοσήμων (NL)

Είστε φανατικός συλλέκτης Ολλανδικών γραμματοσήμων που ψάχνετε να επεκτείνετε τη συλλογή σας; Στη δημοπρασία Ολλανδικού γραμματοσήμου του Catawiki, μπορείτε να περιηγηθείτε σε μια μεγάλη ποικιλία γραμματοσήμων από την Ολλανδία που περιλαμβάνει κλασικές αντίκες ή θαύματα της σύγχρονης εποχής. Μερικά γραμματόσημα προέρχονται από τα μέσα του 19ου αιώνα, και απεικονίζουν δημόσια πρόσωπα και πολιτιστικές εκδηλώσεις από την Ολλανδία. Στη δημοπρασία αυτή διατίθενται πλήρη συλλεκτικά τευχίδια, σετ γραμματοσήμων ή μεμονωμένες συλλογές από όλο τον κόσμο. Μπορείτε επίσης να γίνετε πωλητής στο Catawiki προσφέροντας τα δικά σας γραμματόσημα σε δημοπρασία. Η δημοπρασία γραμματοσήμου, ακριβώς όπως και κάθε άλλη δημοπρασία στο Catawiki, επιβλέπεται από τους επαγγελματίες δημοπράτες μας, για εύκολη προσφορά και πώληση. Πολλοί προμηθευτές καταχωρούν τα γραμματόσημά τους από όλο τον κόσμο, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικές καταχωρήσεις. Εγγραφείτε σήμερα online για να χτυπήσετε ή να πωλήσετε τα γραμματόσημά σας.

Μην χάσετε κανένα Δημοπρασία Γραμματοσήμων (NL)!

Λάβετε μια εβδομαδιαία λίστα παρτίδων με email

Αποτελέσματα προηγούμενων δημοπρασιών

Αγοράστε & πουλήστε ιδιαίτερα αντικείμενα στις δημοπρασίες μας
Όλες οι δημοπρασίες

Αποκλεισμένος

Τα προνόμιά σας υποβολής προσφοράς έχουν ανακληθεί λόγω εκκρεμούς πληρωμής. Δεν μπορείτε πλέον να κάνετε προσφορές.

Όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία της πληρωμής σας, τα προνόμιά σας υποβολής προσφοράς θα αποκατασταθούν αμέσως. Παρακαλούμε σημειώστε: αν επιλέξετε μη αυτόματη μεταφορά, η επεξεργασία της πληρωμής σας και η αποκατάσταση των προνομίων σας υποβολής προσφοράς μπορεί να χρειαστεί μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες. Για το λόγο αυτό, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια από τις μεθόδους άμεσης πληρωμής διαθέσιμες από την οθόνη πληρωμών μας.

Κάντε κλικ εδώ για να πληρώσετε

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 35.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε

Μη χάσετε ποτέ κανένα ειδικό αντικείμενο!

Το Catawiki δημοπρατεί 30.000 ξεχωριστά αντικείμενα κάθε εβδομάδα. Αφήστε τη διεύθυνση email σας και θα σας στέλνουμε δωρεάν ενημερώσεις για τα ξεχωριστά αντικείμενά μας και μεγάλες εκπτώσεις.

Όχι, δεν ενδιαφέρομαι για ξεχωριστά αντικείμενα ή εκπτώσεις