Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Δημοπρασία Γραμματοσήμων (FR)

Nicolas  Pereira

Ειδικός Nicolas Pereira

Μην χάσετε κανένα Δημοπρασία Γραμματοσήμων (FR)!

Λάβετε μια εβδομαδιαία λίστα παρτίδων με email

Προηγούμενες δημοπρασίες

Δείτε τις υψηλότερες προσφορές στην προηγούμενη Δημοπρασία Γραμματοσήμων (FR)

Περισσότερα

Οι δημοπρασίες αυτής της εβδομάδας

Κυριακή 28 Ιανουάριος

Δευτέρα 29 Ιανουάριος

Τρίτη 30 Ιανουάριος

Τετάρτη 31 Ιανουάριος

Πέμπτη 1 Φεβρουάριος

Παρασκευή 2 Φεβρουάριος

Σάββατο 3 Φεβρουάριος

Δημοπρασία Γραμματοσήμων (FR)

Είστε θαυμαστής των Γαλλικών γραμματοσήμων και ψάχνετε να δημιουργήσετε τη συλλογή σας Γαλλικών γραμματοσήμων; Μελετήστε τη δημοπρασία Γαλλικών Γραμματοσήμων του Catawiki για κομψά παριζιάνικα γραμματόσημα και αντικείμενα παρόμοιας διάκρισης. Άλλα συναρπαστικά αντικείμενα στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνουν γαλλικά επιστολόχαρτα και ιστορικά έγγραφα, που χρονολογούνται από τον 19ο αιώνα μέχρι τις μέρες μας. Πολλά από τα γραμματόσημα περιλαμβάνουν ισχυρές προσωπικότητες και σημαντικά εθνικά σύμβολα της Γαλλίας, όπως Ναπολέων ΙΙΙ, Ceres Bordeaux, fleur-de-lis και περισσότερα. Ειδικά γραμματόσημα, όπως γραμματόσημα του Μονακό και επαρχιακά γραμματόσημα μπορούν επίσης να βρεθούν στη δημοπρασία μας. Τα γραμματόσημα διατίθενται σαν μεμονωμένα αντικείμενα ή σε πλήρεις σειρές, ανάλογα με την παρτίδα. Ενδιαφέρεστε να πωλήσετε τις εκλεκτικές σειρές σας Γαλλικών γραμματοσήμων; Οι δημοπρασίες μας επιβλέπονται από επαγγελματίες δημοπράτες κι έτσι μπορείτε να πωλήσετε τα γραμματόσημά σας εύκολα. Εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας και ξεκινήστε να κάνετε προσφορές ή να πωλείτε σήμερα. Ανακαλύψτε μια καταπληκτική επιλογή γραμματοσήμων που θα σας δώσει μια εντυπωσιακή συλλογή.

Μην χάσετε κανένα Δημοπρασία Γραμματοσήμων (FR)!

Λάβετε μια εβδομαδιαία λίστα παρτίδων με email

Αποτελέσματα προηγούμενων δημοπρασιών

Αγοράστε & πουλήστε ιδιαίτερα αντικείμενα στις δημοπρασίες μας
Όλες οι δημοπρασίες

Αποκλεισμένος

Τα προνόμιά σας υποβολής προσφοράς έχουν ανακληθεί λόγω εκκρεμούς πληρωμής. Δεν μπορείτε πλέον να κάνετε προσφορές.

Όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία της πληρωμής σας, τα προνόμιά σας υποβολής προσφοράς θα αποκατασταθούν αμέσως. Παρακαλούμε σημειώστε: αν επιλέξετε μη αυτόματη μεταφορά, η επεξεργασία της πληρωμής σας και η αποκατάσταση των προνομίων σας υποβολής προσφοράς μπορεί να χρειαστεί μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες. Για το λόγο αυτό, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια από τις μεθόδους άμεσης πληρωμής διαθέσιμες από την οθόνη πληρωμών μας.

Κάντε κλικ εδώ για να πληρώσετε

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 35.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε

Μη χάσετε ποτέ κανένα ειδικό αντικείμενο!

Το Catawiki δημοπρατεί 30.000 ξεχωριστά αντικείμενα κάθε εβδομάδα. Αφήστε τη διεύθυνση email σας και θα σας στέλνουμε δωρεάν ενημερώσεις για τα ξεχωριστά αντικείμενά μας και μεγάλες εκπτώσεις.

Όχι, δεν ενδιαφέρομαι για ξεχωριστά αντικείμενα ή εκπτώσεις