Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Δημοπρασία μοντέρνας τέχνης (Γαλλία)

Ειδικοί

Lisa Kok

Ειδικοί Lisa Kok

Aude Fonlupt

Ειδικοί Aude Fonlupt

Μην χάσετε κανένα Δημοπρασία μοντέρνας τέχνης (Γαλλία)!

Λάβετε μια εβδομαδιαία λίστα παρτίδων με email

Προηγούμενες δημοπρασίες

Δείτε τις υψηλότερες προσφορές στην προηγούμενη Δημοπρασία μοντέρνας τέχνης (Γαλλία)

Περισσότερα

Οι δημοπρασίες αυτής της εβδομάδας

Κυριακή 28 Ιανουάριος

Δευτέρα 29 Ιανουάριος

Τρίτη 30 Ιανουάριος

Τετάρτη 31 Ιανουάριος

Πέμπτη 1 Φεβρουάριος

Παρασκευή 2 Φεβρουάριος

Σάββατο 3 Φεβρουάριος

Δημοπρασία μοντέρνας τέχνης (Γαλλία)

Εντυπωσιάζεστε από όμορφους γαλλικού πίνακες ζωγραφικής και θέλετε να προσθέσετε ένα μοναδικό έργο τέχνης στη συλλογή σας; Η δημοπρασία Γαλλικής Μοντέρνας Τέχνης της Catawiki σας επιτρέπει να αγοράζετε και να πουλάτε έργα ζωγραφικής και χαρακτικής διάσημων και λιγότερο γνωστών Γάλλων καλλιτεχνών. Τα αντικείμενα αυτής της δημοπρασίας έχουν επιρροές από τον ιμπρεσιονισμό, τον εξπρεσιονισμό, και τον ντιβιζιονισμό Γάλλων Καλλιτεχνών όπως ο Μαρκ Σαγκάλ, η Isabel Mahe και άλλοι. Οι κατάλογοι μας προσφέρουν έργα ζωγραφικής από τα μέσα του 20ού αιώνα και περιλαμβάνουν έργα τόσο πρόσφατα όσο αυτά του 21ού αιώνα. Πολλά από τα έργα αυτά συνοδεύονται από εικόνες και περιγραφές σχετικά με την ποιότητα, προσφέροντας ένα ιστορικό πλαίσιο στο έργο. Ίσως έχετε κάποιο ενδιαφέρον γαλλικό έργο ζωγραφικής που θέλετε να πουλήσετε; Καλές ευκαιρίες περιμένουν τους πωλητές στην πλατφόρμα της Catawiki. Εγγραφείτε σήμερα για να ξεκινήσετε τις προσφορές και τις πωλήσεις σύγχρονων γαλλικών αριστουργημάτων!

Μην χάσετε κανένα Δημοπρασία μοντέρνας τέχνης (Γαλλία)!

Λάβετε μια εβδομαδιαία λίστα παρτίδων με email

Αποτελέσματα προηγούμενων δημοπρασιών

Αγοράστε & πουλήστε ιδιαίτερα αντικείμενα στις δημοπρασίες μας
Όλες οι δημοπρασίες

Αποκλεισμένος

Τα προνόμιά σας υποβολής προσφοράς έχουν ανακληθεί λόγω εκκρεμούς πληρωμής. Δεν μπορείτε πλέον να κάνετε προσφορές.

Όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία της πληρωμής σας, τα προνόμιά σας υποβολής προσφοράς θα αποκατασταθούν αμέσως. Παρακαλούμε σημειώστε: αν επιλέξετε μη αυτόματη μεταφορά, η επεξεργασία της πληρωμής σας και η αποκατάσταση των προνομίων σας υποβολής προσφοράς μπορεί να χρειαστεί μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες. Για το λόγο αυτό, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια από τις μεθόδους άμεσης πληρωμής διαθέσιμες από την οθόνη πληρωμών μας.

Κάντε κλικ εδώ για να πληρώσετε

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 35.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε

Μη χάσετε ποτέ κανένα ειδικό αντικείμενο!

Το Catawiki δημοπρατεί 30.000 ξεχωριστά αντικείμενα κάθε εβδομάδα. Αφήστε τη διεύθυνση email σας και θα σας στέλνουμε δωρεάν ενημερώσεις για τα ξεχωριστά αντικείμενά μας και μεγάλες εκπτώσεις.

Όχι, δεν ενδιαφέρομαι για ξεχωριστά αντικείμενα ή εκπτώσεις