Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Δημοπρασία Γραμματοσήμων (D-A-CH)

Gianfranco Gori

Ειδικός Gianfranco Gori

Μην χάσετε κανένα Δημοπρασία Γραμματοσήμων (D-A-CH)!

Λάβετε μια εβδομαδιαία λίστα παρτίδων με email

Προηγούμενες δημοπρασίες

Δείτε τις υψηλότερες προσφορές στην προηγούμενη Δημοπρασία Γραμματοσήμων (D-A-CH)

Περισσότερα

Οι δημοπρασίες αυτής της εβδομάδας

Σάββατο 27 Ιανουάριος

Κυριακή 28 Ιανουάριος

Δευτέρα 29 Ιανουάριος

Τρίτη 30 Ιανουάριος

Τετάρτη 31 Ιανουάριος

Πέμπτη 1 Φεβρουάριος

Παρασκευή 2 Φεβρουάριος

Σάββατο 3 Φεβρουάριος

Δημοπρασία Γραμματοσήμων (D-A-CH)

Είστε λεπτολόγος με τη συλλογή γραμματοσήμων σας; Υπάρχουν συγκεκριμένα γραμματόσημα Γερμανικής προέλευσης που σας ενδιαφέρουν; Με τη δημοτικότητα της συλλογής γραμματοσήμων, φανταζόμαστε ότι είναι δύσκολο να βρείτε αυτό το ειδικό εκθεσιακό γραμματόσημο για τη συλλογή σας. Στη δημοπρασία Γερμανικών Γραμματοσήμων του Catawiki, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μερικά αξιοσημείωτα Γερμανικά γραμματόσημα. Η δημοπρασία αυτή προσφέρει μεμονωμένα γραμματόσημα, σετ και ολόκληρες συλλογές, πλούσιες σε πολιτισμό και ιστορία, που αντανακλώνται πραγματικά σε κάθε παρτίδα Γερμανικών γραμματοσήμων. Πολλά από τα γραμματόσημα προέρχονται από ιστορικές περιόδους, από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα. Προσφέρουμε επίσης μια ασφαλή πλατφόρμα πώλησης για να μπορείτε να δημοπρατείτε τα γραμματόσημά σας με την άνεση του σπιτιού ή του χώρου εργασίας σας. Εγγραφείτε σήμερα στο Catawiki για να κάνετε απευθείας προσφορά για τα γραμματόσημα που επιθυμείτε ή για να πωλήσετε μέρος της συλλογής σας γραμματοσήμων. Το Catawiki είναι ο σίγουρος δρόμος για όλες τις ανάγκες σας σε σχέση με δημοπρασίες.

Μην χάσετε κανένα Δημοπρασία Γραμματοσήμων (D-A-CH)!

Λάβετε μια εβδομαδιαία λίστα παρτίδων με email

Αποτελέσματα προηγούμενων δημοπρασιών

Αγοράστε & πουλήστε ιδιαίτερα αντικείμενα στις δημοπρασίες μας
Όλες οι δημοπρασίες

Αποκλεισμένος

Τα προνόμιά σας υποβολής προσφοράς έχουν ανακληθεί λόγω εκκρεμούς πληρωμής. Δεν μπορείτε πλέον να κάνετε προσφορές.

Όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία της πληρωμής σας, τα προνόμιά σας υποβολής προσφοράς θα αποκατασταθούν αμέσως. Παρακαλούμε σημειώστε: αν επιλέξετε μη αυτόματη μεταφορά, η επεξεργασία της πληρωμής σας και η αποκατάσταση των προνομίων σας υποβολής προσφοράς μπορεί να χρειαστεί μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες. Για το λόγο αυτό, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια από τις μεθόδους άμεσης πληρωμής διαθέσιμες από την οθόνη πληρωμών μας.

Κάντε κλικ εδώ για να πληρώσετε

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 35.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε

Μη χάσετε ποτέ κανένα ειδικό αντικείμενο!

Το Catawiki δημοπρατεί 30.000 ξεχωριστά αντικείμενα κάθε εβδομάδα. Αφήστε τη διεύθυνση email σας και θα σας στέλνουμε δωρεάν ενημερώσεις για τα ξεχωριστά αντικείμενά μας και μεγάλες εκπτώσεις.

Όχι, δεν ενδιαφέρομαι για ξεχωριστά αντικείμενα ή εκπτώσεις