Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Δημοπρασία κλασικής τέχνης (πίνακες)

Ειδικοί

Leo Setz

Ειδικοί Leo Setz

Albert Goldenbeld

Ειδικοί Albert Goldenbeld

Μην χάσετε κανένα Δημοπρασία κλασικής τέχνης (πίνακες)!

Λάβετε μια εβδομαδιαία λίστα παρτίδων με email

Προηγούμενες δημοπρασίες

Δείτε τις υψηλότερες προσφορές στην προηγούμενη Δημοπρασία κλασικής τέχνης (πίνακες)

Περισσότερα

Οι δημοπρασίες αυτής της εβδομάδας

Κυριακή 28 Ιανουάριος

Δευτέρα 29 Ιανουάριος

Τρίτη 30 Ιανουάριος

Τετάρτη 31 Ιανουάριος

Πέμπτη 1 Φεβρουάριος

Παρασκευή 2 Φεβρουάριος

Σάββατο 3 Φεβρουάριος

Δημοπρασία κλασικής τέχνης (πίνακες)

Με οριζόντιους ή κάθετους πίνακες, η δημοπρασία μας Πινάκων Κλασικής Τέχνης είναι βέβαιο ότι θα έχει μια παρτίδα που ταιριάζει στο στυλ που ψάχνετε. Όπως είναι στη φύση της τέχνης, κάθε παρτίδα ποικίλλει σε μέσο, υφή, μορφή και τεχνική. Οι λίστες των παρτίδων περιλαμβάνουν μια περιγραφή του κάθε πίνακα, που ακολουθείται από την κατάστασή του και τρέχουσες φωτογραφίες. Πώς συμμετέχετε; Είναι τόσο απλό όσο το να κάνετε την προσφορά σας για οποιονδήποτε εκπληκτικό πίνακα και στη συνέχεια να βιώσετε τον ενθουσιασμό της δημοπρασίας που έρχεται με την υποβολή προσφορών για τα θαυμάσια έργα τέχνης. Έχετε κάποιους εκπληκτικούς πίνακες που θα θέλατε να πωλήσετε; Οι συλλέκτες τέχνης προτρέπονται να εγγραφούν σήμερα και να καταχωρήσουν παρτίδες ποιοτικών έργων για να αγοραστούν από άλλους συλλέκτες τέχνης. Οι δημοπράτες μας επιβλέπουν για να εξασφαλιστεί ότι η εμπειρία σας από την αγορά έργων τέχνης είναι ανώτατης ποιότητας. Για το λόγο αυτό εγγραφείτε σήμερα δωρεάν και αναπτύξτε τη συλλογή σας τέχνης!

Μην χάσετε κανένα Δημοπρασία κλασικής τέχνης (πίνακες)!

Λάβετε μια εβδομαδιαία λίστα παρτίδων με email

Αποτελέσματα προηγούμενων δημοπρασιών

Αγοράστε & πουλήστε ιδιαίτερα αντικείμενα στις δημοπρασίες μας
Όλες οι δημοπρασίες

Αποκλεισμένος

Τα προνόμιά σας υποβολής προσφοράς έχουν ανακληθεί λόγω εκκρεμούς πληρωμής. Δεν μπορείτε πλέον να κάνετε προσφορές.

Όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία της πληρωμής σας, τα προνόμιά σας υποβολής προσφοράς θα αποκατασταθούν αμέσως. Παρακαλούμε σημειώστε: αν επιλέξετε μη αυτόματη μεταφορά, η επεξεργασία της πληρωμής σας και η αποκατάσταση των προνομίων σας υποβολής προσφοράς μπορεί να χρειαστεί μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες. Για το λόγο αυτό, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια από τις μεθόδους άμεσης πληρωμής διαθέσιμες από την οθόνη πληρωμών μας.

Κάντε κλικ εδώ για να πληρώσετε

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 35.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε

Μη χάσετε ποτέ κανένα ειδικό αντικείμενο!

Το Catawiki δημοπρατεί 30.000 ξεχωριστά αντικείμενα κάθε εβδομάδα. Αφήστε τη διεύθυνση email σας και θα σας στέλνουμε δωρεάν ενημερώσεις για τα ξεχωριστά αντικείμενά μας και μεγάλες εκπτώσεις.

Όχι, δεν ενδιαφέρομαι για ξεχωριστά αντικείμενα ή εκπτώσεις