Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Δημοπρασία τέχνης και φωτογραφίας (γερμανική)

Lisa Kok

Ειδικός Lisa Kok

Μην χάσετε κανένα Δημοπρασία τέχνης και φωτογραφίας (γερμανική)!

Λάβετε μια εβδομαδιαία λίστα παρτίδων με email

Προηγούμενες δημοπρασίες

Δείτε τις υψηλότερες προσφορές στην προηγούμενη Δημοπρασία τέχνης και φωτογραφίας (γερμανική)

Περισσότερα

Οι δημοπρασίες αυτής της εβδομάδας

Σάββατο 27 Ιανουάριος

Κυριακή 28 Ιανουάριος

Δευτέρα 29 Ιανουάριος

Τρίτη 30 Ιανουάριος

Τετάρτη 31 Ιανουάριος

Πέμπτη 1 Φεβρουάριος

Παρασκευή 2 Φεβρουάριος

Σάββατο 3 Φεβρουάριος

Δημοπρασία τέχνης και φωτογραφίας (γερμανική)

Η γερμανική δημοπρασία τέχνης και φωτογραφίας της Catawiki περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής που προσανατολίζονται προς τον εξπρεσιονισμό, τον ιμπρεσιονισμός και ρεαλισμό που αποθανατίζουν τη δεξιοτεχνία του πολλών διάσημων Γερμανών καλλιτεχνών. Η σύγχρονη γερμανική τέχνη που παρατίθεται σε αυτή τη δημοπρασία ποικίλλει όσον αφορά στην τεχνική και βασίζεται σε διάφορα στυλ. Οι δημοπρασίες μας περιλαμβάνουν επίσης σχετικά αντικείμενα, όπως άλμπουμ από γκαλερί και συλλογές αυθεντικών έργων. Δημοπρατούνται τα έργα, ως επιμέρους έργα τέχνης ή στα πλαίσια κάποιας συλλογής, ανάλογα με τις καταχωρήσεις της δημοπρασίας. Πολλές από τις καταχωρήσεις γερμανικής τέχνη μας χρονολογούνται από τα μέσα του 20ου αιώνα μέχρι και σήμερα. Στη δημοπρασία γερμανικής τέχνης και φωτογραφίας της Catawiki, μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα σε μια εκλεκτική συλλογή που θα ταιριάζει με το γούστο σας. Οι καταχωρήσεις μας βρίσκονται υπό την προσεκτική επίβλεψη των επαγγελματιών δημοπρατών μας για να σας εξασφαλίσουμε μια ομαλή εμπειρία αγορών και πωλήσεων. Εκτιμάμε το μοναδικό γούστο των επισκεπτών μας από όλον τον κόσμο, συνεπώς εξασφαλίζουμε την παροχή ποιοτικών καταλόγων και μια μοναδική εμπειρία. Εγγραφείτε τώρα και υποβάλλετε προσφορές για το αγαπημένο έργο τέχνης σας σήμερα!

Μην χάσετε κανένα Δημοπρασία τέχνης και φωτογραφίας (γερμανική)!

Λάβετε μια εβδομαδιαία λίστα παρτίδων με email

Αποτελέσματα προηγούμενων δημοπρασιών

Αγοράστε & πουλήστε ιδιαίτερα αντικείμενα στις δημοπρασίες μας
Όλες οι δημοπρασίες

Αποκλεισμένος

Τα προνόμιά σας υποβολής προσφοράς έχουν ανακληθεί λόγω εκκρεμούς πληρωμής. Δεν μπορείτε πλέον να κάνετε προσφορές.

Όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία της πληρωμής σας, τα προνόμιά σας υποβολής προσφοράς θα αποκατασταθούν αμέσως. Παρακαλούμε σημειώστε: αν επιλέξετε μη αυτόματη μεταφορά, η επεξεργασία της πληρωμής σας και η αποκατάσταση των προνομίων σας υποβολής προσφοράς μπορεί να χρειαστεί μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες. Για το λόγο αυτό, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια από τις μεθόδους άμεσης πληρωμής διαθέσιμες από την οθόνη πληρωμών μας.

Κάντε κλικ εδώ για να πληρώσετε

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 35.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε

Μη χάσετε ποτέ κανένα ειδικό αντικείμενο!

Το Catawiki δημοπρατεί 30.000 ξεχωριστά αντικείμενα κάθε εβδομάδα. Αφήστε τη διεύθυνση email σας και θα σας στέλνουμε δωρεάν ενημερώσεις για τα ξεχωριστά αντικείμενά μας και μεγάλες εκπτώσεις.

Όχι, δεν ενδιαφέρομαι για ξεχωριστά αντικείμενα ή εκπτώσεις