Δεν έχετε επιβεβαιώσει το email σας ακόμη

Δημοπρασία Κόμικς (Γαλλικά)

Ειδικοί

Jacques Pels

Ειδικοί Jacques Pels

Louis Girard

Ειδικοί Louis Girard

Μην χάσετε κανένα Δημοπρασία Κόμικς (Γαλλικά)!

Λάβετε μια εβδομαδιαία λίστα παρτίδων με email

Προηγούμενες δημοπρασίες

Δείτε τις υψηλότερες προσφορές στην προηγούμενη Δημοπρασία Κόμικς (Γαλλικά)

Περισσότερα

Οι δημοπρασίες αυτής της εβδομάδας

Σάββατο 27 Ιανουάριος

Κυριακή 28 Ιανουάριος

Δευτέρα 29 Ιανουάριος

Τρίτη 30 Ιανουάριος

Τετάρτη 31 Ιανουάριος

Πέμπτη 1 Φεβρουάριος

Παρασκευή 2 Φεβρουάριος

Σάββατο 3 Φεβρουάριος

Δημοπρασία Κόμικς (Γαλλικά)

Σας αρέσουν τα κόμικς των Γάλλων καλλιτεχνών και ψάχνετε να επεκτείνετε τη συλλογή σας κόμικς; Για τους λάτρεις των γαλλικών κόμικς και άλλους συλλέκτες κόμικς, η δημοπρασία Γαλλικών Κόμικς του Catawiki είναι το σωστό μέρος για να κάνετε τα ψώνια σας. Πολλοί από τους διάσημους Γάλλους σκιτσογράφους, όπως ο Hergé, ο Peyo, ο Dubois και άλλοι διατίθενται σε αυτή τη δημοπρασία. Κάθε παρτίδα παρουσιάζει μια επιλογή από κόμικς, μερικές φορές σαν μεμονωμένα αντικείμενα ή πλήρεις σειρές. Συλλεκτικά των αγαπημένων σας ηρώων και κόμικς είναι επίσης διαθέσιμα σαν αγαλματίδια και άλλα πρωτοποριακά αντικείμενα. Μερικές ιστορίες κόμικ είναι καταχωρημένες στα γαλλικά και σε μεταφρασμένα αντίγραφα, ανάλογα με την προέλευση της παρτίδας. Προσπαθείτε να πωλήσετε τα δικά σας Γαλλικά κόμικς; Η πλατφόρμα δημοπρασιών μας είναι ένας απλός και ασφαλής τρόπος για να τις πραγματοποιήσετε, ειδικά με την επίβλεψη των επαγγελματιών δημοπρατών μας. Εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας σήμερα και απολαύστε την απλότητα των online δημοπρασιών.

Μην χάσετε κανένα Δημοπρασία Κόμικς (Γαλλικά)!

Λάβετε μια εβδομαδιαία λίστα παρτίδων με email

Αποτελέσματα προηγούμενων δημοπρασιών

Αγοράστε & πουλήστε ιδιαίτερα αντικείμενα στις δημοπρασίες μας
Όλες οι δημοπρασίες

Αποκλεισμένος

Τα προνόμιά σας υποβολής προσφοράς έχουν ανακληθεί λόγω εκκρεμούς πληρωμής. Δεν μπορείτε πλέον να κάνετε προσφορές.

Όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία της πληρωμής σας, τα προνόμιά σας υποβολής προσφοράς θα αποκατασταθούν αμέσως. Παρακαλούμε σημειώστε: αν επιλέξετε μη αυτόματη μεταφορά, η επεξεργασία της πληρωμής σας και η αποκατάσταση των προνομίων σας υποβολής προσφοράς μπορεί να χρειαστεί μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες. Για το λόγο αυτό, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια από τις μεθόδους άμεσης πληρωμής διαθέσιμες από την οθόνη πληρωμών μας.

Κάντε κλικ εδώ για να πληρώσετε

X
Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 35.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ή Συνδεθείτε

Μη χάσετε ποτέ κανένα ειδικό αντικείμενο!

Το Catawiki δημοπρατεί 30.000 ξεχωριστά αντικείμενα κάθε εβδομάδα. Αφήστε τη διεύθυνση email σας και θα σας στέλνουμε δωρεάν ενημερώσεις για τα ξεχωριστά αντικείμενά μας και μεγάλες εκπτώσεις.

Όχι, δεν ενδιαφέρομαι για ξεχωριστά αντικείμενα ή εκπτώσεις