Όλες οι δημοπρασίες
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

Αγοράζοντας με ασφάλεια

Τρεις επιπλέον εγγυήσεις για τις ασφαλείς αγορές στις δημοπρασίες του Catawiki:

1. Όλες οι δημοπρασίες επιβλέπονται από δημοπράτη

Κάθε μια από τις δημοπρασίες του Catawiki επιβλέπεται από επαγγελματία δημοπράτη. Όλοι οι δημοπράτες είναι ειδήμονες στους τομείς τους και επιλέγουν προσωπικά τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν. Επιπλέον, οι δημοπράτες εποπτεύουν τις δημοπρασίες την ώρα που γίνονται και είναι τα άτομα που θα απευθυνθείτε για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

2. Τα τιμολόγια είναι πληρωτέα στο Catawiki

Άλλες ιστοσελίδες δημοπρασιών συνήθως απαιτούν να πληρώσετε απευθείας τον πωλητή, αφήνοντας την παράδοση του αντικειμένου στην κρίση του πωλητή. Το Catawiki χρησιμοποιεί ένα πιο ασφαλές σύστημα. Μόλις αγοράσετε ένα αντικείμενο σε δημοπρασία, μεταφέρετε τα χρήματά σας στο Catawiki. Από τη στιγμή που έχουμε λάβει τη συναλλαγή σας, θα ειδοποιηθεί ό πωλητής. Στη συνέχεια, έχει προθεσμία 3 εργάσιμων ημερών για να σας στείλει το αντικείμενο. Κατόπιν εμείς θα μεταφέρουμε την πληρωμή στον πωλητή τουλάχιστον 2 εβδομάδες μετά τη συναλλαγή σας. Αν κάτι πάει στραβά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παράδοσης, αυτό μας επιτρέπει να αναβάλουμε την πληρωμή προς τον πωλητή, αν είναι απαραίτητο.

3. Σύστημα αξιολόγησης

Μετά από κάθε αγορά που γίνεται μέσω του Catawiki, θα σας ζητήσουμε να αξιολογήσετε τον πωλητή μέσω του συστήματός μας αξιολόγησης. Αν είστε ικανοποιημένοι με την παράδοση, μπορείτε να δώσετε στον πωλητή θετική αξιολόγηση. Αν δεν είστε, μπορείτε να ενημερώσετε και τον πωλητή γι’ αυτό. Οποιαδήποτε προηγούμενη αξιολόγηση μπορεί να εξεταστεί από το κατάστημα ενός πωλητή και μπορεί να είναι προσβάσιμη κάνοντας κλικ σε μια παρτίδα, ή το όνομα ή το πανό ενός καταστήματος.