Τιμή ασφαλείας

Οποιαδήποτε παρτίδα αναμένεται να έχει υψηλά έσοδα, μπορεί να οριστεί με μια τιμή ασφαλείας. Η τιμή ασφαλείας είναι μια κρυμμένη ελάχιστη τιμή, το ελάχιστο ποσό για το οποίο ένας πωλητής θα ήταν ακόμη διατεθειμένος να αποχωριστεί μια παρτίδα. Αν η τιμή ασφαλείας δεν έχει επιτευχθεί όταν λήξει η δημοπρασία, η συγκεκριμένη αυτή παρτίδα δεν θα πωληθεί σε δημοπρασία.

Για τους αγοραστές

Όταν κάνετε μια προσφορά χαμηλότερη από την τιμή ασφαλείας ενός αντικειμένου, θα ειδοποιηθείτε αμέσως. Η προσφορά σας θα εμφανιστεί στο ιστορικό προσφορών.

Όταν υποβάλετε μια προσφορά υψηλότερη από την τιμή ασφαλείας ενός αντικειμένου, η πρώτη προσφορά σας θα είναι αυτόματα ίση με την τιμή ασφαλείας αυτού του αντικειμένου.

Όταν υποβάλετε μια αυτόματη προσφορά χαμηλότερη από την τιμή ασφαλείας ενός αντικειμένου, η ανώτατη προσφορά σας θα υποβάλλεται αυτόματα και θα εμφανίζεται στο ιστορικό προσφορών.

Αν η τιμή ασφαλείας δεν έχει επιτευχθεί όταν λήξει η δημοπρασία, η συγκεκριμένη αυτή παρτίδα δεν θα πωληθεί σε δημοπρασία.

Για τους πωλητές

Όταν προσφέρετε μια παρτίδα με υψηλό αναμενόμενο έσοδο, θα ερωτηθείτε αν θέλετε να εφαρμόσετε μια τιμή ασφαλείας.

Όταν επιλέξετε μια τιμή ασφαλείας, θα σας ζητηθεί να εισάγετε το απολύτως ελάχιστο ποσό, για το οποίο θα είσαστε διατεθειμένοι να πωλήσετε την παρτίδα σας. Οι ειδικοί μας θα χρειαστεί να εξετάσουν και να εγκρίνουν την ελάχιστη τιμή πώλησής σας, γι’ αυτό παρακαλούμε να είστε ρεαλιστικοί.

Αν ο ειδικός εγκρίνει την τιμή ασφαλείας σας, θα υποδείξει ένα εκτιμώμενο εύρος τιμών εσόδου για την παρτίδα σας. Αυτή η εκτίμηση θα αναφέρεται μαζί με την παρτίδα σας. Το εκτιμώμενο εύρος τιμών που αναφέρεται χρησιμεύει μόνο ως ένδειξη και δεν προσφέρει εγγυήσεις ως προς την πραγματική αξία μιας παρτίδας.

Μοιραστείτε

Κατεβάστε την Εφαρμογή Δημοπρασιών Catawiki

Κατεβάστε από το App Store Κατεβάστε από το App Store