Δεν κάνατε εγγραφή ακόμη;
Δημιουργώντας τον δωρεάν Catawiki λογαριασμό σας, θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορές σε οποιοδήποτε από τα 75.000 ιδιαίτερα αντικείμενά μας που δημοπρατούνται κάθε εβδομάδα.
ήΣυνδεθείτε

Αρ. 10448203

Αντικείμενα που πωλήθηκαν
Panini-Μεξικό 70 - Συμπληρωμένο άλμπουμ με 2 αυθεντικές υπογραφές του Πελέ + Φωτογραφία κατά την υπογραφή του αυτόγραφου.
Τελική προσφορά
12,038 €
πριν 365 εβδομάδες

Panini-Μεξικό 70 - Συμπληρωμένο άλμπουμ με 2 αυθεντικές υπογραφές του Πελέ + Φωτογραφία κατά την υπογραφή του αυτόγραφου.

Αυτό είναι ένα πολύ σπάνιο άλμπουμ του πρώτου Παγκοσμίου Κυπέλλου που εκδόθηκε από την Panini το 1970. Πρόκειται για μια διεθνή (=πιο δημοφιλής) έκδοση. Το άλμπουμ είναι συμπληρωμένο με 271 κάρτες, που πωλούνταν ανά δυο τη φορά στην αντίστοιχη συσκευασία. Τότε έπρεπε να κολλήσεις τις κάρτες στο άλμπουμ μόνος σου. Ύστερα από σχεδόν μισό αιώνα αυτό το άλμπουμ είναι ακόμη σε σχεδόν άριστη κατάσταση! Δεν είναι γραμμένο και όλες οι κάρτες είναι πολύ καλά κολλημένες. Αυτό που κάνει αυτό το άλμπουμ τόσο μοναδικό είναι ότι περιλαμβάνει δυο αυθεντικές υπογραφές του Πελέ, που έπαιξε το 4ο(!) του Παγκόσμιο Κύπελλο το 1970, κερδίζοντας το τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Βραζιλία. Στο εξώφυλλο, δίπλα στην υπογραφή του, ο Πελέ έγραψε τα αρχικά του κατόχου και το κείμενο “τις καλύτερες ευχές μου” και δίπλα στην κάρτα του Πελέ έβαλε επίσης την υπογραφή του καθώς και τα αρχικά του κατόχου ξανά, γράφοντας “καλή τύχη”. Περιλαμβάνεται επίσης φωτογραφία του Πελέ την ώρα που υπέγραφε αυτό το άλμπουμ! Ο συνδυασμός της σπανιότητας του άλμπουμ του Μεξικού του 70, η καλή κατάσταση του άλμπουμ και των δυο αυθεντικών υπογραφών του Πελέ, το καθιστά ένα μοναδικό αντικείμενο μεγάλης αξίας, που αναμφίβολα, θα ανέβει η αξία του με τον καιρό... Αποστολή με συστημένη επιστολή. Για ασφάλεια αποστολής παρακαλώ επικοινωνήστε με τον πωλητή μετά την πληρωμή,

Αρ. 10448203

Αντικείμενα που πωλήθηκαν
Panini-Μεξικό 70 - Συμπληρωμένο άλμπουμ με 2 αυθεντικές υπογραφές του Πελέ + Φωτογραφία κατά την υπογραφή του αυτόγραφου.

Panini-Μεξικό 70 - Συμπληρωμένο άλμπουμ με 2 αυθεντικές υπογραφές του Πελέ + Φωτογραφία κατά την υπογραφή του αυτόγραφου.

Αυτό είναι ένα πολύ σπάνιο άλμπουμ του πρώτου Παγκοσμίου Κυπέλλου που εκδόθηκε από την Panini το 1970. Πρόκειται για μια διεθνή (=πιο δημοφιλής) έκδοση.
Το άλμπουμ είναι συμπληρωμένο με 271 κάρτες, που πωλούνταν ανά δυο τη φορά στην αντίστοιχη συσκευασία. Τότε έπρεπε να κολλήσεις τις κάρτες στο άλμπουμ μόνος σου.
Ύστερα από σχεδόν μισό αιώνα αυτό το άλμπουμ είναι ακόμη σε σχεδόν άριστη κατάσταση! Δεν είναι γραμμένο και όλες οι κάρτες είναι πολύ καλά κολλημένες. Αυτό που κάνει αυτό το άλμπουμ τόσο μοναδικό είναι ότι περιλαμβάνει δυο αυθεντικές υπογραφές του Πελέ, που έπαιξε το 4ο(!) του Παγκόσμιο Κύπελλο το 1970, κερδίζοντας το τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Βραζιλία.
Στο εξώφυλλο, δίπλα στην υπογραφή του, ο Πελέ έγραψε τα αρχικά του κατόχου και το κείμενο “τις καλύτερες ευχές μου” και δίπλα στην κάρτα του Πελέ έβαλε επίσης την υπογραφή του καθώς και τα αρχικά του κατόχου ξανά, γράφοντας “καλή τύχη”. Περιλαμβάνεται επίσης φωτογραφία του Πελέ την ώρα που υπέγραφε αυτό το άλμπουμ!
Ο συνδυασμός της σπανιότητας του άλμπουμ του Μεξικού του 70, η καλή κατάσταση του άλμπουμ και των δυο αυθεντικών υπογραφών του Πελέ, το καθιστά ένα μοναδικό αντικείμενο μεγάλης αξίας, που αναμφίβολα, θα ανέβει η αξία του με τον καιρό...
Αποστολή με συστημένη επιστολή. Για ασφάλεια αποστολής παρακαλώ επικοινωνήστε με τον πωλητή μετά την πληρωμή,

Ορίστε μια ειδοποίηση αναζήτησης
Ορίστε μια ειδοποίηση αναζήτησης για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν είναι διαθέσιμα νέα αποτελέσματα.

Αυτό το αντικείμενο παρουσιάστηκε στο

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Πώς να πραγματοποιήσετε αγορές στην Catawiki

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Προστασία Αγοραστή

      1. Ανακαλύψτε κάτι ιδιαίτερο

      Εξερευνήστε χιλιάδες ιδιαίτερα αντικείμενα, επιλεγμένα από ειδικούς. Δείτε τις φωτογραφίες, τις λεπτομέρειες και την εκτιμώμενη αξία κάθε ιδιαίτερου αντικειμένου. 

      2. Υποβάλετε την κορυφαία προσφορά

      Βρείτε κάτι που σας αρέσει και υποβάλετε την κορυφαία προσφορά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δημοπρασία μέχρι το τέλος ή να αφήσετε το σύστημά μας να υποβάλει την προσφορά για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ορίσετε μια προσφορά για το μέγιστο ποσό που θέλετε να πληρώσετε. 

      3. Πληρώστε με ασφάλεια

      Πληρώστε για το ιδιαίτερο αντικείμενό σας και εμείς θα διατηρήσουμε την πληρωμή σας ασφαλή, μέχρι το αντικείμενο να φτάσει στα χέρια σας. Χρησιμοποιούμε ένα αξιόπιστο σύστημα πληρωμών για τη διαχείριση όλων των συναλλαγών. 

Έχετε κάτι παρόμοιο προς πώληση;

Είτε είστε νέοι στις διαδικτυακές δημοπρασίες είτε πουλάτε επαγγελματικά, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε περισσότερα για τα ιδιαίτερα αντικείμενά σας.

Πουλήστε το αντικείμενό σας